Szolgáltatások

Fűtési rendszer kiépítése

Elsősorban a geotermikus energia felhasználást helyeztük előtérbe. A legnagyobb hatékonyságot talajvizes (kútvizes) hőszivattyúval érhetjük el, de igény esetén levegős, vagy talajszondás rendszet is kiépítünk.
i

Pályázati előkészítés

Felmérések, kiviteli tervek, energiahatékonysági felmérés, a projekt mérnöki levezetése, projekt menedzseri tevékenység, elszámolások elvégzése, stb.

 

Távfelügyeleti rendszer kiépítése és üzemeltetése

A kiépített rendszer hatékonyságára vonatkozó adatok gyűjtése, statisztikák készítése, rendszeres jelentések, Európai Uniós szabványoknak megfelelő ellenőrzés elvégzése.

Villanyszerelési munkák

Vállaljuk és szakszerűen elvégezzük bármely új ház komplett villanyszerelését, meglévő hálózat bővítését. A “GEO” vagy “H” tarifa kiépítése révén pedig rengeteget spórolhat villanyszámláján!

Épületek hőszigetelése

Homlokzati kivitelezés, lapos tető és padlás szigetelése tetőjavításokkal, héjazat cseréje, megfelelő nyílászárók beépítése (műanyag vagy fa), stb.
P

Fűtési rendszer korszerűsítése / teljes felújítása

Korszerűsítés radiátorokkal, vagy felületfűtéssel, fan-coil felszerelésével. A fűtésszerelés szénacél és műanyag csövekkel történik. Elsősorban a geotermikus energia felhasználást helyeztük előtérbe teljes rendszer korszerűsítésénél.
?

Kútfúrás

A kút kialakítását a helyi adottságoknak megfelelő technológiával, kis helyigénnyel vállaljuk a talajvizes/kútvizes rendszerekhez. A kút locsolókútként is használható, mellyel tovább spórolhat kiadásain!

Karbantartás

Teljes fűtési, hűtési rendszer karbantartása, felújítása. ( hőszivattyú karbantartása, hőleadók belső tisztítása, esetlegesen meglévő klíma rendszerek karbantartása, stb.)

Ha szeretne egyedi árajánlatot, vagy kérdése van, keressen minket bátran, telefonon, vagy e-mailben!

Cégnév:

Dévai-Project Kereskedelmi Szolgáltató és Építő Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám:

25324440-2-41

Cím

2000 Szentendre, Szarvashegyi út 2.
Előzetes egyeztetést követően ezen a címen megtekinthető minta-rendszerünk!

Telefon

+36 30 577 6420

Ügyfélfogadási idő

Hétfő-Szombat: 8:30 – 19:30