SZOLGÁLTATÁSAINK

Fűtési rendszer kiépítése

Elsősorban a geotermikus energia felhasználást helyeztük előtérbe. A legnagyobb hatékonyságot talajvizes (kútvizes) hőszivattyúval érhetjük el, de igény esetén levegős, vagy talajszondás rendszet is kiépítünk.

i

Pályázati előkészítés

Felmérések, kiviteli tervek, energiahatékonysági felmérés, a projekt mérnöki levezetése, projekt menedzseri tevékenység, elszámolások elvégzése, stb.

Távfelügyeleti rendszer kiépítése és üzemeltetése

A kiépített rendszer hatékonyságára vonatkozó adatok gyűjtése, statisztikák készítése, rendszeres jelentések, Európai Uniós szabványoknak megfelelő ellenőrzés elvégzése.

Villanyszerelési munkák

Vállaljuk és szakszerűen elvégezzük bármely új ház komplett villanyszerelését, meglévő hálózat bővítését. A “GEO” vagy “H” tarifa kiépítése révén pedig rengeteget spórolhat villanyszámláján!

Épületek hőszigetelése

Homlokzati kivitelezés, lapos tető és padlás szigetelése tetőjavításokkal, héjazat cseréje, megfelelő nyílászárók beépítése (műanyag vagy fa), stb.
P

Fűtési rendszer korszerűsítése / teljes felújítása

Korszerűsítés radiátorokkal, vagy felületfűtéssel, fan-coil felszerelésével. A fűtésszerelés szénacél és műanyag csövekkel történik. Elsősorban a geotermikus energia felhasználást helyeztük előtérbe teljes rendszer korszerűsítésénél.
?

Kútfúrás

A kút kialakítását a helyi adottságoknak megfelelő technológiával, kis helyigénnyel vállaljuk a talajvizes/kútvizes rendszerekhez. A kút locsolókútként is használható, mellyel tovább spórolhat kiadásain!

Karbantartás

Teljes fűtési, hűtési rendszer karbantartása, felújítása. ( hőszivattyú karbantartása, hőleadók belső tisztítása, esetlegesen meglévő klíma rendszerek karbantartása, stb.)